OBS Nytt kontonummer!

Hej
Föreningen har bytt bank och då samtidigt bytt bankgironummer. Medlemsavgifter ska betalas in till Bankgiro 634-1747

Hälsningar styrelsen

Sammandraget 14/3

Hej
Eftersom Hammerdal har dragit sig ur serien så har vi fått önskemål om vi skulle kunna komprimera spelprogrammet på lördag. Vårt förslag är:

1. 10:00 Sundsjö – IBF Frösön P04
  2. 11.00 Krokom IBK P04 – Ås IF F/P Blixtarna
  3. 12:00 IBF Frösön P04 – Jemtland IB F02
  4. 13:00 Ås IF F/P Blixtarna – Sundsjö IF P03-04
  5. 14:00 Krokom IBK P04 – IBF Frösön P04
  6. 15.00 Sundsjö IF P03-04 – Jemtland F02

Årsmöte 18 mars, kl. 19:00

Vi hälsar härmed alla medlemmar välkommen till årets årsmöte som vi kommer att ha på Folkets Hus i Gällö 18 mars kl. 19:00. Vi önskar att så många som möjligt kan komma så att vi bibehåller en demokrati i föreningen. Vi bjuder naturligtvis på gott fika, bara det är väl en anledning att dyka upp. Föranmäl dig gärna här: https://www.facebook.com/groups/sundsjoif/

Från oenighet till stort förtroende

Under denna säsongen har ungdomar och föräldrar i DIV1-laget känt sig orättvis behandlade från tränare i laget. Efter en nästan tumultartad träff mellan föräldrar och tränare samt tyvärr tillsammans med spelarna så slutade det med att båda tränarna avgick samt att även några av spelarna sa sig göra lika. Efter ett nytt föräldramöte presenterade Innebandykommittén föreningens syn på det som har hänt och hänvisade också till policybroschyren där villkoren finns skrivna för hur alla i föreningen ska bete sig. Föräldrarna fick sedan ge sin syn på vad som har hänt och på vilket vis tränare och lag ska fortsätta för att tillfredsställa så många som möjligt.

En enig skara föräldrar välkomnar tränare och spelare tillbaka då de har deras fulla förtroende. Det som måste justeras är att det tas lite större hänsyn till att laget har stor åldersspridning och måste finna ett bättre sätt att kommunicera så att alla förstår vad tränarna menar, samt att så många som möjligt ska kunna få vara med och spela.

Nu hoppas även representanterna från föreningen att det går att stryka ett streck över dåtid och fortsätta vidare med framgångslaget som har tränarna att tacka för de bättre tränings- och matchresultaten.

Text. Kent Berger

DIV3 Sammandrag 17 januari

På lördag är det sammandrag hemma i Revsundshallen (Gällö sporthall). Observera att det tillkommit en match för Sundsjö IF och Ås kl. 09:00!

DIV 1 Sammandrag 11 januari

Samling som vanligt utanför Gällö sporthall och avfärd därifrån senast 08:30 för färd till Torvalla!

DIV3 är utan tränare mitt under serien

DIV3-lagets tränare Anton har varit tvungen att sluta som tränare p.g.a. nytt jobb i Östersund. Detta medför att laget saknar en tränare men… Nu har det visat sig att några föräldrar ställer upp som tränare enbart om någon annan förälder ställer upp som lagledare! Du som har barn i det laget är utmanad för alternativet är att vi lägger ned det laget under pågående serie vilket vore väldigt trist främst mot barnen men också för föreningen som dels kommer att få betala böter för att inte medverka samt det dåliga rykte som blir konsekvensen.

Senast 17 december vill vi ha namnet på minst en lagledare men, flera kan dela på uppdraget. Det handlar om att 15-20 barn i åldrarna 10-12 år ska få behålla en rolig och meningsfull fritidssysselsättning med världens roligaste sport. Kontakta någon i Innebandykommittén, Tomas Johansson, Kent Berger eller Kent Bäckman. Det går även att kontakta kassören Ulla Bäckman. Alla tel.nr. finns på hemsidan!

Sammandrag DIV1 söndag 7 december

Sammandraget är i Krokoms sporthall… efter helgens match mot Krokom förstår jag ifall det finns en del upprörda känslor men, vi ska ju inte spela mot dem denna gång utan det blir mot Jemtland IB P01 kl. 10:00 samt mot Brunflo FK P00-01 kl. 12:20. Samling utanför Gällö sporthall kl. 07:45-08:00 för vidare färd till Krokom.

Ursäkta att jag glömde….

Det blev ingen information om sammandragen för de bägge serielagen den gångna helgen. Ber om ursäkt för det och hoppas att jag kan bättra mig till kommande helger!
//Kent Berger

Sammandrag DIV 1 – lördag 22 nov

Äntligen sätter det igång på allvar! Laget träffas utanför Gällö sporthall senast 10:45 för vidare transport till Brunflo sporthall. Undantaget de som bor i Rissna, Fjällsta och Fanbyn.